REIS VAN 5 TOT 14 MAART 2020

previous arrow
next arrow
Slider

Maart 2020. Een maand die in ons collectieve geheugen gegrift zal staan. 
Net voor alle coronamaatregelen, kunnen wij nog vertrekken naar Egypte. Net voor het luchtruim quasi overal sluit, zijn wij ‘veilig’ terug.
Tussen die twee vluchten, is de Sphinx onze wachter, de woestijn onze moeder, Luxor en Dendera, de tempels en graven die ons diep tot in onszelf voeren.
Hier een foto-impressie.

REIS VAN 3 TOT 10 OKTOBER 2019

Reis naar Luxor en omgeving.

Luxor is altijd nieuw, altijd verrassend. Zoveel facetten. Zoveel pracht. Deze reis bezochten we het Karnak tempelcomplex, de tempel in Luxor centrum en een klein Isis tempeltje dichtbij Luxor. Op de westbank bezochten we de vallei der koningen, Hatsepsut tempel, Habu tempel, de vallei der nobelen.
Naast de bezoeken aan tempels en graven, konden we de heerlijke Egyptische keuken proeven, tijd maken om eens te gaan winkelen en alles diep in ons opnemen tijdens de meditaties. Een reis om nog lang van te genieten.
Bekijk de aftermovie en geniet mee.

EEN IMPRESSIE VAN ONZE EERSTE REIS: MAART 2019

In Maart 2019 lanceerden we onze eerste groepsreis naar Egypte.

We reisden naar Caïro, naar de piramiden, het Caïro museum, Muiz street. Van daaruit naar Tell El Amarna, het vroegere Akhetaton. Een streek die ons beiden nauw aan het hart ligt. En verder nog naar Abydos, één van de heilige pelgrimsplekken van het Oude Egypte.
Het was een mooie reis die ons niet alleen mooie foto's opleverde, maar die ons ook energetisch voedde en optilde. Egypte inspireert nog steeds!